IT fitness

29 Mar

Zrovna probíhá druhý ročník kampaně Evropské komise – Evropský týden IT dovedností  2012/ e-Skills Week 2012 – na podporu IT dovedností.

Tak to by bylo dost vážných informací. Nyní přináším speciální report přímo z místa činu – tedy z před obrazovky počítače Jiřího, který se uvolil k pohybu a rozhodl si vyzkoušet IT fitness na vlastní kůži! My jsme byli u toho! Jiří se nejprve zaregistroval, pak se šel učesat.  Cestou zpět k počítači zkontroloval pohledem z okna své pískově béžové volvo a usedl na svou židli. otevřel svůj prvotřídně designový email a pomocí přihlašovacího mailu se přihlásil. Byl v tom ale háček. nejprve musel vyplnit SEBEHODNOCENÍ. Je jasné že člověk s pískově béžovým volvem má sebevědomí na rozdávání. a tak ikdyž si snažil působit stydlivím dojmem a nejprve nám své Sebehodnocení nechtěl ukázat. Nakonec podlehl! Jiří do svého Sebehodnocení zaznamenal své slgendární prezentace i to že má smysl pro zdravou stravu a své jablko nosí stále u sebe.

Pak statečně vyplnil svůj IT test. Nakonci se radoval ze svého výsledku 4%. Ještě se nedozvěděl, že nejsme v rusku a tak to není zrovna nejlepší výsledek. Nakonec šel dělat vafle.

Určitě se otestujte! Nezapomeňte, že pohyb je nutný, hlavně na Jaře!

 

Leave a comment